Over ons

Welkom bij Veluwse Makelaars - Uw betrouwbare partner op de Veluwe


Bent u op zoek naar een ervaren en professionele woningmakelaar op de prachtige Veluwe? Zoek niet verder! Veluwse Makelaars is dé toonaangevende makelaar in de regio, gevestigd in het hart van de Veluwe in Garderen. Met onze jarenlange expertise in het vastgoed en een gedreven team streven wij ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Wij zijn actief in: Garderen, Voorthuizen, Putten, Ermelo, Harderwijk en Noord Veluwe!


Bij Veluwse Makelaars geloven we in transparantie, integer handelen en een ondernemende aanpak. Deze kernwaarden vormen de basis van ons bedrijf en komen tot uiting in al onze diensten. Of u nu op zoek bent naar de verkoop of aankoop van een woning, het taxeren van uw eigendom, het verkrijgen van energie labels, of het vinden van de perfecte recreatiewoning, wij hebben alle expertise onder één dak. Bij ons bent u verzekerd van een totaalpakket aan vastgoeddiensten.


Wat ons onderscheidt van andere makelaars is onze focus op klanttevredenheid en het leveren van resultaten. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke stap is in uw leven, en daarom zetten wij ons volledig in om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Ons team van professionals staat klaar om u deskundig advies te geven, uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.


Op onze website kunt u ons uitgebreide aanbod van woningen bekijken. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement, een luxe villa of een recreatiewoning, wij hebben voor elk wat wils. Mocht u meer informatie willen of interesse hebben in een bezichtiging, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen in ons kantoor aan de Koningsweg 8 in Garderen. Ons team staat klaar om u persoonlijk te ontmoeten en uw wensen en behoeften te bespreken.


Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Met onze uitgebreide kennis van de lokale markt en ons brede netwerk van potentiële kopers zorgen wij ervoor dat uw woning opvalt en snel verkocht wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verkoopbemiddeling en de mogelijkheden die wij bieden.


Kies voor Veluwse Makelaars, uw vertrouwde partner op de Veluwe. Wij staan garant voor professionele service, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Samen maken we uw vastgoeddromen werkelijkheid.

Dé makelaar voor uw droom op de veluwe.

Welkom bij Veluwe Makelaars - Uw Betrouwbare Partner op de Veluwe

Waarom kiezen voor Veluwse Makelaars?
Uitstekend beoordeeld
Vastgoedpro Makelaar met ervaring Gratis zoekopdrachten Groot netwerk
De juiste informatie
Lokale kennis Uitstekende juridische ondersteuning Groot netwerk van notarissen
Deskundige makelaars
Compleet aanbod van woningen en recreatiewoningen Vastgoedpro gecertificeerd Financieel advies
Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Neem gerust contact met ons op!

Contact formulier