Bouwkundige keuring

Welkom bij Veluwse Makelaars - Uw partner voor betrouwbare technische keuringen voor woonhuizen!


Bouwkundig keuren voor woonhuizen is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw huis veilig is, zowel voor uw eigen gemoedsrust als voor een succesvolle aankoop of verkoop. Bij Veluwse Makelaars begrijpen we dat het kopen of verkopen van een woonhuis een grote stap is, en daarom bieden wij u de expertise van Woonkeur - dé expert in technische keuringen.

Waarom een technische keuring?
Een technische keuring geeft u inzicht in de algehele staat van uw woonhuis. Het is een uitgebreide inspectie waarbij verschillende cruciale aspecten van het woonhuis worden beoordeeld. Onze bouwtechnische keuring omvat een grondige evaluatie van de fundering, buitengevel, sanitair, vocht, vloerconstructies, muren, elektrische installaties, gas en nog veel meer. Zo kunt u met een gerust hart uw woonhuis kopen of verkopen, wetende dat alles in goede staat verkeert.

Woonkeur - Uw expert in technische keuringen
Veluwse Makelaars werkt samen met Woonkeur, een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Onze deskundige inspecteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben de kennis om zelfs de kleinste gebreken op te sporen. Met Woonkeur kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een grondige inspectie van uw woonhuis.

Eenvoudig en snel een keuring aanvragen
Het aanvragen van een technische keuring voor uw woonhuis is bij Veluwse Makelaars snel en moeiteloos. Ga gewoon naar onze website en vul het aanvraagformulier in. Wij zorgen ervoor dat uw keuring zo spoedig mogelijk wordt ingepland, zodat u niet lang hoeft te wachten om meer te weten te komen over de staat van uw woonhuis.

Transparante kosten
Bij Veluwse Makelaars hanteren we duidelijke en transparante tarieven. Voor woonhuizen onder de 500m³ bieden wij onze uitgebreide bouwtechnische keuring aan vanaf slechts € 425, - inclusief btw afhankelijk van de groote van uw woning. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. Investeer in de toekomst van uw woonhuis en voorkom onnodige kosten door verborgen gebreken.

Voorkom een miskoop en ga goed voorbereid het aankoop- of verkooptraject in!
Een woonhuis is een waardevolle investering en verdient de beste zorg. Voorkom teleurstellingen en onaangename verrassingen door een technische keuring uit te laten voeren voordat u de stap zet om te kopen of verkopen. Met onze bouwtechnische keuring bent u verzekerd van een solide basis en kunt u met vol vertrouwen genieten van uw nieuwe woonhuis of de verkoop met een gerust hart afronden.

Veluwse Makelaars staat voor u klaar!
Laat Veluwse Makelaars uw partner zijn bij het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van uw woonhuis. Wij geloven in de kracht van een grondige bouwtechnische keuring en zijn er om u te helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website om uw technische keuring aan te vragen. Investeer in gemoedsrust en een zorgeloos woonhuis - kies voor Veluwse Makelaars en Woonkeur!