Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 600.000,-
    kosten koper
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouwjaar:
    1968
  • Woonoppervlakte:
    117 m²
  • Perceeloppervlakte:
    313 m²
  • Inhoud:
    351 m³
  • Aantal kamers:
    7
  • Aantal slaapkamers:
    3
  • Energiekklasse:
    D
  • Einddatum energielabel:
    17-12-2030
  • Verwarming:
    cv ketel
  • Zonnepanelen:
    ja
  • Verkocht onder voorbehoud

    Jan de Jagerweg 46, VOORTHUIZEN

    Een uniek vrijstaand thuis - Jan de Jagerweg 46-01, Voorthuizen

    Welkom bij deze prachtige vrijstaande woning aan de Jan de Jagerweg 46-01, gelegen in een kindvriendelijke woonwijk op loopafstand van het centrum van Voorthuizen. Deze woning biedt het ideale gezinsleven, compleet met een ruime garage, 3 slaapkamers, een riante woonkamer, een uitgebreide keuken en zelfs een speciale hobbyruimte. Ontdek het comfort van modern wonen, omgeven door groen, met als kers op de taart maar liefst 30 zonnepanelen.

    Kenmerken:

    30 Zonnepanelen: Een groene revolutie in energie-efficiëntie, waardoor u niet alleen geniet van lage energierekeningen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
    Tuin op het Zuiden: Laat de zon uw dag verlichten en verwarmen in de prachtig aangelegde tuin die op het zuiden is gelegen. Een oase van rust en groen.
    CV Combiketel (Remeha, bouwjaar 2023): Efficiënte verwarmingssystemen zorgen voor een warm en comfortabel huis gedurende het hele jaar.
    Garage: Ruime parkeermogelijkheden met een grote garage die niet alleen uw auto herbergt, maar ook een handig keukentje en aansluitingen voor wasmachine en droger bevat.
    Verbeteringen in 2021: Ervaar het comfort van een geheel vernieuwde badkamer, fris schilderwerk, moderne airco's voor de warme dagen, en een opgeknapte trap.

    Begane Grond:
    De entree aan de zijkant van het huis leidt naar een goed georganiseerde hal met toegang tot het toilet, de trap naar boven en de verrassend ruime woonkamer. Grote raampartijen overstromen de woonkamer met natuurlijk licht. Plavuizen vloeren met vloerverwarming creëren een warme en uitnodigende sfeer. Een houtkachel voegt een gezellige touch toe, terwijl de in 2023 geplaatste airco zorgt voor het perfecte binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

    De keuken, vernieuwd in 2011, is een culinaire droom met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, 2 koelkasten en een ingebouwde koffiemachine. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de garage, ook bereikbaar vanaf de oprit, en een deur naar de achtertuin.

    Eerste Verdieping:
    De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer, volledig vernieuwd in 2021, biedt luxe met een douche, toilet, bad, wastafel met meubel en een eigentijdse designradiator. Slaapkamer 1 en 2 aan de voorzijde van het huis, waarvan de eerste is uitgerust met een inbouwkast en airconditioning. Slaapkamer 3 bevindt zich aan de achterzijde.

    Zolder:
    Een vlizotrap vanaf de overloop onthult een ruime zolder met een nokhoogte van 150 cm, ideaal voor extra opbergruimte.

    Mis deze unieke kans niet! Neem een kijkje op onze website www.veluwemakelaars.nl voor meer informatie of bel ons voor een bezichtiging. Jan de Jagerweg 46-01 staat klaar om uw nieuwe thuis te worden, waar comfort en luxe samenkomen in een kindvriendelijke omgeving.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Annette Goor info@veluwemakelaars.nl
    0341 - 27 69 05
    Contact