Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 89.500,-
    kosten koper
  • Soort woonhuis:
    stacaravan, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht onder voorbehoud
  • Bouwjaar:
    2000
  • Woonoppervlakte:
    56 m²
  • Perceeloppervlakte:
    200 m²
  • Inhoud:
    123 m³
  • Aantal kamers:
    4
  • Aantal slaapkamers:
    3
  • Verwarming:
    cv ketel
  • Verkocht onder voorbehoud

    Krachtighuizerkern 22, PUTTEN

    Welkom op kavel 72 van De Kern in Putten, waar dit schitterende chalet u verwelkomt in een bosrijke omgeving op de Veluwe. Dit ruime chalet, gelegen op een volledig omheind perceel van 200m² eigen grond, biedt u optimale privacy en een zonnige tuin op het zuiden. Met een verkoopprijs van slechts € 89.500,- kosten koper, is dit een unieke kans om te genieten van rust en natuur.

    Het chalet, met een woonoppervlakte van 56m², is voorzien van alle gemakken. Binnen treft u een gezellige woonkamer die via een schuifpui toegang geeft tot een uitnodigende veranda. De keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser, perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Daarnaast biedt de hal extra comfort met een ruime koel-vriescombinatie en wasmachine.

    Dit chalet beschikt over drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinnen. De recent vernieuwde badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche en wastafel, terwijl het separate toilet in de hal te vinden is. De CV Combiketel (uit 2021) zorgt voor een aangename verwarming, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw verblijf. De laminaatvloer in het chalet is pas 3 jaar oud.

    Op het perceel vindt u ook een separate berging, handig voor extra opslag. Verhuur van het chalet is toegestaan in eigen beheer, wat deze woning niet alleen geschikt maakt voor eigen gebruik, maar ook een interessante investering kan zijn. Permanente bewoning en inschrijving op dit adres is echter niet toegestaan.

    Gelegen op Krachtighuizerkern 22-72, biedt dit chalet u de perfecte balans tussen natuur en comfort. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.veluwechalets.nl of contact met ons opnemen via telefoon.

    Mis deze unieke kans niet om uw eigen stukje paradijs op de Veluwe te bezitten!

    Ontdek Bungalowpark De Kern
    Welkom bij Bungalowpark De Kern, een idyllisch vakantiepark gelegen in het hart van het bosrijke Putten. Het park biedt diverse chalets en recreatiewoningen, perfect voor liefhebbers van rust en ruimte. Op de Veluwe vindt u een van de mooiste plekken in Nederland om onbezorgd te wandelen en te fietsen. Vanuit het park stapt u direct de prachtige bossen in, waar u volop kunt genieten van de natuur.

    Waarom kiezen voor Bungalowpark De Kern?
    Bungalowpark De Kern biedt een scala aan faciliteiten die uw verblijf onvergetelijk maken. Het prachtige grand café is zowel in de zomer als in de winter een heerlijke plek om te vertoeven. Hier organiseren zij regelmatig diverse activiteiten voor jong en oud. Verder beschikt het park over een verfrissend zwembad met een apart kinderbad en talrijke speeltoestellen voor de kleintjes.

    Faciliteiten van het park
    Bar/café
    Buiten zwembad
    Restaurant
    Speeltuin

    Ontdek de omgeving
    Bungalowpark De Kern is de ideale bestemming voor rust, ruimte, natuur en gezelligheid. De omgeving biedt talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Dankzij de ligging aan de rand van de Veluwe is ons park perfect voor natuurliefhebbers die willen genieten van het schitterende landschap, zonder ver weg te zijn van leuke toeristische plaatsjes zoals Putten, Voorthuizen, Ermelo en Harderwijk. Ook grotere steden zoals Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle zijn gemakkelijk bereikbaar voor een dagje uit.

    Kom naar Bungalowpark De Kern en ervaar zelf de unieke combinatie van ontspanning en avontuur in een prachtige, natuurlijke omgeving!

    Kenmerken:
    Soort bouw: Houtbouw
    Materiaal buitenzijde: Canexel
    Bouwjaar: 2001
    Aantal slaapkamers: 3
    Berging: Houten berging
    Warmtebron: CV combiketel
    Vloerbedekking: Laminaat

    Perceel oppervlakte: Ca. 200m²
    Woonoppervlakte: Ca. 56m²
    Soort grond: Eigen grond
    Adres: Krachtighuizerkern 22
    Plaats / Park: Putten
    Parkservicebijdrage: € 955,95
    OZB: € 43,-
    Rioolheffing: € 51,60
    Prijs: € 89.500,- k.k.

    Huisdieren toegestaan: Ja
    Inventaris: Inclusief
    Stoffering: Inclusief
    Verhuurmogelijkheden: Ja, in eigen beheer
    Oriëntatie tuinligging: Zuid

    Wilt u meer weten over de woning?

    Suzanne Peek info@veluwemakelaars.nl
    0341 - 27 69 05
    Contact