Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 465.000,-
    kosten koper
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouwjaar:
    2009
  • Woonoppervlakte:
    168 m²
  • Perceeloppervlakte:
    168 m²
  • Inhoud:
    530 m³
  • Aantal kamers:
    5
  • Aantal slaapkamers:
    3
  • Energiekklasse:
    B
  • Einddatum energielabel:
    03-04-2028
  • Verwarming:
    blokverwarming
  • Zuiderzee op Zuid 107, BIDDINGHUIZEN

    Fantastisch appartement aan de Zuiderzee op Zuid 107 te Biddinghuizen!

    Bent u op zoek naar een prachtig en ruim appartement in een geweldige omgeving? Dan is Zuiderzee op Zuid 107 in Biddinghuizen precies wat u zoekt! Dit fantastische appartement van 168m², gelegen op de derde en vierde (bovenste) verdieping biedt alles wat u zich kunt wensen en meer. Gelegen op slechts 10 minuten fietsen van het gezellige Harderwijk en met een balkon op het zuiden, geniet u hier van zowel comfort als een schitterende locatie.

    "Hoogwaardige kenmerken en moderne voorzieningen"
    Dit instapklare appartement beschikt over drie slaapkamers, een indrukwekkende woonkamer met serre, een balkon met zicht op zowel het binnenplein als de haven en het Veluwemeer. De zolderverdieping biedt vele mogelijkheden, zoals een atelier, extra slaapkamer of een andere gewenste functie.

    "Onlangs gemoderniseerd en energiezuinig"
    Het appartement is voorzien van nette PVC vloeren en de keuken is in 2022 gerenoveerd. De keuken heeft een luxe uitstraling met een Dekton blad, een Franke RVS spoelbak inclusief Franke RVS kraan, een Quooker zeeppomp, twee Miele oven-magnetrons, een Miele vaatwasser en een Bora inductieplaat met geïntegreerde afzuiging.

    De moderne badkamer is uitgerust met een enkele wastafel, inloopdouche, een bad en een designradiator. Op de zolderverdieping vindt u een sauna, wc, ruime douche en een luxe dubbele wastafel (2018). Bovendien is deze verdieping voorzien van twee grote Velux dakramen met verduistering en een strakke IKEA kastenwand van 350 cm (ter overname).

    "Energiezuinige voorzieningen"
    Dankzij de recente renovatie van de meterkast, waarbij de oude 25A zekeringen zijn vervangen door 3-fasenautomaten krachtstroom, is airconditioning mogelijk. Daarnaast is er een warmtepompboiler van 200L geïnstalleerd, waardoor u uiterst voordelig warm water heeft (onderhoud 9/23). De woonkamer wordt 's winters verwarmd door de laagstaande zon, wat resulteert in zeer lage stookkosten. In de zomer blijft het appartement relatief koel door de hogere stand van de zon.

    "Comfort en gemak"
    Het appartement heeft een energielabel B (geldig tot 03-04-2028) en wordt verwarmd middels blokverwarming met een eigen verbruiksmeter. U beschikt over twee eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder en een extra opberg box van 5m². Verder heeft u toegang tot snel internet tot 1000 Mbps via Ziggo kabel. Luxe duettes in de woonkamer en serre (2022) zijn ter overname.

    "Unieke pluspunten"
    - Gelegen naast de lift voor direct toegang tot de begane grond en parkeergarage
    - Gehuurde garagebox ter overname
    - Dichtbij het gezellige Harderwijk met vele (grote) winkels
    - Elke dag een vakantiegevoel door de unieke locatie.

    "Prijs en kosten"
    De vraagprijs van dit prachtige appartement is € 465.000,-- k.k. De bijdrage aan de VvE bedraagt € 233,- per maand en het voorschot op energie is € 125,- per maand.

    Wees er snel bij!
    Dergelijke unieke kansen komen zelden voorbij. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.veluwsemakelaars.nl of bel ons.

    Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en geniet binnenkort van een fantastisch appartement aan de Zuiderzee op Zuid 107 in Biddinghuizen!

    Wilt u meer weten over de woning?

    Ronald Boswinkel info@veluwemakelaars.nl
    0341 - 27 69 05
    Contact