Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 329.500,-
    kosten koper
  • Status:
    verkocht
  • Aanvaarding:
    direct
  • Bouwjaar:
    2009
  • Woonoppervlakte:
    110 m²
  • Perceeloppervlakte:
    110 m²
  • Inhoud:
    360 m³
  • Aantal kamers:
    5
  • Aantal slaapkamers:
    3
  • Energiekklasse:
    C
  • Einddatum energielabel:
    05-04-2028
  • Verwarming:
    blokverwarming
  • Zuiderzee op Zuid 100, BIDDINGHUIZEN

    Schitterend appartement met prachtig uitzicht op Veluwemeer!..

    Welkom bij dit fantastische appartement gelegen aan de Zuiderzee op Zuid 100 te Biddinghuizen. Dit ruime appartement biedt een unieke kans om te wonen aan het Veluwemeer, op slechts 10 minuten fietsen van het bruisende Harderwijk en vijf minuten met de auto. Met drie slaapkamers, een balkon en een serre op het zuiden met prachtig uitzicht, inclusief één parkeerplaats met mogelijkheid om de tweede parkeerplaats bij te kopen voor € 19.500 k.k. is dit een appartement die niet lang op de markt zal blijven.

    Indeling en voorzieningen:
    Bij binnenkomst in de royale hal van dit gelijkvloerse appartement, valt direct het goed onderhouden interieur op. De hal leidt naar de grote slaapkamer en een extra slaapkamer, momenteel in gebruik als kantoor. Ook vindt u hier de technische ruimte met warmtepompboiler en wasmachine. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel, terwijl een separaat toilet extra gemak biedt.

    De ruime woonkamer is een ware oase van ruimte met een open keuken, compleet met spoeleiland en inbouwapparatuur, waaronder een koel/vriescombinatie, combioven en inductiekookplaat met afzuigkap. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de derde slaapkamer, een serre met afsluitbare deuren en openslaande deuren naar het zonnige balkon op het zuiden, met adembenemend uitzicht over de haven van Flevostrand en het schitterende Veluwemeer.

    Unieke voordelen:
    Dit appartement combineert luxe en comfort met een praktische indeling die voor alle leeftijden geschikt is. Dankzij de lift en trap in het complex is het gemakkelijk toegankelijk. De nabijheid van Harderwijk met zijn diverse winkels en voorzieningen maken het leven hier extra aantrekkelijk. Elke dag voelt als een vakantie dankzij de idyllische locatie aan het water.

    Belangrijke details:
    - Woningtype: Galerijflat (appartement)
    - Bouwjaar: 2009
    - Energielabel: C (Geldig tot 05-04-2028)
    - Verwarming: Blokverwarming
    - Vloerbedekking: laminaat vloer
    - Balkon: Op het zuiden met serre (afsluitbare deuren)
    - Bijdrage VVE: € 221,- p/m
    - Bijdrage parkeerplaats: € 11,25 p/m
    - Voorschot energie: € 145,- p/m
    - Mogelijkheid tot koop tweede parkeerplaats voor € 19.500,-- k.k.

    Prijs en beschikbaarheid:
    Dit appartement is beschikbaar voor € 329.500,-- k.k. en wordt aangeboden door Veluwse Makelaars. Met een opslag box van 5m², één parkeerplaats en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit een kans die u niet wilt missen.

    Meer informatie:
    Bezoek onze website op www.veluwemakelaars.nl voor aanvullende details en foto's van deze prachtige woning. Neem voor vragen of een bezichtiging gerust contact met ons op. Wees snel, want dit soort unieke kansen komen zelden voorbij. Ervaar het beste van wonen aan het water en maak van dit appartement uw eigen stukje paradijs aan het Veluwemeer.

    Wilt u meer weten over de woning?

    Suzanne Peek info@veluwemakelaars.nl
    0341 - 27 69 05
    Contact